Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénztárca

 

A laminált pénztárca cipzáras csipke. 

kell: 
24cm x 19cm szövet a külső. 
50cm x 24cm szövet a belső. 
24cm x 19cm stabilizátor "Soft és stabil" 
50 cm vastag ragasztó vonalközi szövet . 
25cm x 20cm olvasztható műanyag. 
cipzár csipke 35 cm. 
cipzár 16 cm (erszényes belül). 
Threads választott színben. 
72 cm belülről tőke torzítással. 
golyóstoll "pilot" (ami törli a hő )  kezdődik! 1. lépés. Felhívjuk papír 24cm x 19cm egy rectángulode és a lekerekített sarkok. 2. LÉPÉS. Vágjuk ezt a mintát egy darab szövet, a külső, a másik (belső anyag), a belső, egy stabilizátor, egy ragasztó anyag közbélés és olvasztható műanyag más.

 

 


 3.Planchamos STEP vonalközi szövet hátoldalán az anyag választott belső.

  
 
STEP 4.Hacemos azonos műanyag és szövet külső. EYE! A műanyag tapad a jobb külső anyag.
 
5. lépést. Védje a műanyag, papír tányér és továbbadta, hogy tartsák be az anyagot.

 
 6. LÉPÉS. Készítse elő az előző három darab foltvarrás. Első belső szövet vonalközi és ragasztott, második és harmadik stabilizátor külső anyag és laminált. STEP 7. Acolchamos a 3 db. Ebből az alkalomból úgy döntöttem, kb 1cm négyzetek. EYE! A ne szúrja a műanyag csapok vagy festékkel, mert akkor majd márkák. (A márka engem foltvarrás pin, minden gépet meg kell keresni a megfelelő mértékben)

 


  8. lépés: Ez az eredmény és a foltvarrás. Chulo igaz? fenntartva.


9. lépéssel. Rövid már 1 téglalap 56cm x 17 cm szövet belső, vonalközi egyenlő, és egyesült a vas. Mi hajlítsa a végein 1 cm-es, és volt egy varrás gép, ami redők ahogy a képen látható:

10. lépésre. Azt hajtogatja, mint látható a képen. (Azt hiszem, papírt legjobban látható az interneten. Intézkedések azok, amelyek látható piros, és az alján a redők (nem látni) 6 cm. Ha számolunk, akkor csökkenti a 56 cm-es 9. lépésben.

 

 

 

11. lépés. Alkotó szövet vasalt ráncok és pespunteamos. (Ahol a vörös lásd szaggatott vonalak a papíron. Fenntartva.


 

12. lépéssel. Vágott egy téglalap alakú szövet 34cm x17cm belső és ugyanaz a légitársaságok közötti. A csatlakozás (Planchándolas), és ment a hátsó és öltés csatlakozott a 2 véget ér.


13. lépés. Vasalt a varrás nyitva.

 14. lépésre. Mi fordulj meg, és elsősorban a varrás. Visszatérünk a fórumon.

 


15. lépés. Az a rész, ahol korábban, fenntartjuk a redők, akkor középre helyezni az anyagot függőlegesen, és volt egy öltés, mi lesz benne a kártya tulajdonosának.


16. lépés. Megjelöljük a központ a 2 db, és azokat megfelelő. Aztán volt egy öltés, hogy csatlakozzon hozzájuk.

 

 


17. lépés. Mi belsejében cipzáras (16 cm). A rendszer segítségével a csapok vetünk alá, és varrni a külső cipzár rejtett öltés. A belső tér is rejtett öltés. Fenntartva.

 


18. lépés. Rajzolj egy derékszögű 10 cm mindkét oldalon, és jelölje meg a sablon nem a rajz.

STEP 19. A fenti minta, felhívjuk a dupla belső anyag a fordított, 2 szoba (kétágyas). Varrni csak a hajlított részek, akkor megfordul, és vasalt.

 
 

 20. lépés. Vasalt az anyagot 4 részre, (mint egy harmonika.)

 
 


21. lépés. Mi megy a fenti alkatrészeket, és csak a középső (ez lesz az erszényt) varrni a darab anteriorcomo lásd az alábbi képeket.


 Kell quedaros ilyesmi. Pénznemek biztonságos!
  

 22. lépés. Tüskékkel, csatlakozzon a maradék darabokat végén, hogy nem a kártya bővítőhely, és varrni néhány öltéssel, hogy biztosítsa.

 

 

 

 

 

STEP 23.Medimos a kontúrt a rész, hogy kezdetben acolchamos. Meg kell adni kb 70 cm. Vágjuk a elfogultság szalag és csatlakozzon a végén. Csipke cipzár fel közepén a párnázott része. A megfelelő cipzár mentén a megfelelő darabot. Mi alá csak a végén a rack csapok és helyezze fölé az elfogultságot.eltöltött varrás körül a kontúr csatlakozott az elfogultság a darabot. (Ráhagyás: 0,5 cm). Egyszer varrás torzítás, akkor is egyesíteni kell a végén a cipzár, hogy a darab, amint a képeken


 

 

 

 


STEP 24. Mi fordulj meg és menj a belső tér. A rendszer segítségével a csapok, mi vezette a torzítást körül az egész darabot. Ez a rész egy kicsit bonyolult (ráncok, amelyek alkotják a bias), de türelemmel lesz jó eredményeket elérni. Hilvanamos tartani, és eltávolította a csapok és varrni kényelmesebben. Rejtett öltés varrni.

 

 


 Tehát a jó az, hogy a szélén. szem! cipzár, mint látod a képen az alábbi legyen laza még 
.


és így kell, hogy legyen benne!

 

 


 25. lépést. Mi ment el cipzárral. A forgalomba az éllel segítségével a csapok. szem! különös figyelmet görbék. Stitch varrni nagyon kicsi is , amelyek rejtve az azonos csipke a cipzár, hogy nem veszik észre.

 

 A belső és a töltés!

 És ez, a végeredmény!  Mit gondolsz? ...  "Én szeretem!

 

Forrás: